الشوربة الصينية
الشوربة الصينية
المقادير
خضر مشكلة-جزر مكعبات-نزلاء-بصل مكعبات
مرق السمك
مكعب ماجي بنكهة السمك
الفطر الاسود- طحاب البحر-
صلصة الصوجا
توابل-فلفل أسود-زنجبيل-ملح
قليل من الزبدة
الشعرية الصينية
الطريقة
*ينقع الفطر في ماء بارد الوقت الكافي ليستعيد حجمه
*تنقع الشعرية في ماء ساخن تم تقطع
*في اناء نضع الخضر و التوابل و ماجي تم الزبدة لتتشحر جيدا
*تم نضيف المرق و نترك الكل لينضج
* تم نضيف الفطر و الشعرية و صلصة الصوجا
و نترك الكل ليغلي 10 دقائق تم يقدم ساخن
تعليقات
بس أكيد لذيذ بس إيه رأيك لو نضيف شوية جمبري صغير مسلوق مش تمشي برده؟
تسلم ايديكي
اه لو حطيتي الجمبري حيكون هايل انا كمان ساعات بعملها بالجمبري بتطلع روعة
جربيها حتعجبك قوي
منورة مدونتك التانية و الله
كيف الاحوال ان شاء الله تكوني بخير يارب
انا احب الشربات والشربة التي احضرتيها واضح عليها لديدة كثيرا الله يرزقك الصحة والعافية ان شاء الله.
اتركك في رعاية الله وحفظه.
bizes