كيش بالخضر و الدجاج
و تدخل لفرن لتتحمر العجينمت تحت تم تخرج لتحشى
مقاديرالحشوة
صدر الدجاج على شكل مكعبات صغيرة
1 حبة بصل مكعبات
نصف حبة فلفل مكعبات
1 حبة قرع أخضر على شكل دوائر
كأس صغير من الحليب
6 بيضات صغيرة الحجم
الفليل من الملح و الفلفل
1 م ك من البقدونس و القزبرة مفرومة
قليل من الجبن مبشور
الطريقة
* في مقلاة نضع الدجاج مع القليل من الزيت و الملح و الابزار و يترك فوق
النار حتى يتشحر جيدا و ينشف من الماء تمتما
* بعد ازالة الدجاج من المقلاة
نحمر البصل مع القليل من الزيت و الملح
* تكرر نفس العملية القرع تم الفلفل
-كل نوع لوحده-
* في اناء نخلط البيض +الحليب+الجبن و البقدونس و القزبرة
نخرج العجين من الفرن تم نرص في قلبه الخضر و الدجاج
و نسكب عليه خليط البيض الحليب
و يرجع للفرن حتى ينضج البيض جيدا و يتحمر الوجه جيدا في
بعض الاحيان يتحمر الوجه قبل النضج الكامل للبيض لهدا يجب التأكد جيدا قبل
اجراجها من الفرن و دلك بتقبها بواسطة سكين ان خرج البيض من التقب فهدا
يعني أنها تحتاج لوقت أكتر في الفرن
تعليقات
تحححححححححفة
هي تشبه للبيتزا لكن الحشو وسمك العجين مختلف
هعملها دي قريب بإذن الله
يسلموا إيديكي يا توته
أحبك في الله
طب يا قمورة اعمليها و قوليلي طلعت الزاي أحنا في البيت بنحبها جدا
و الله أنا كمان بموت في خفة دمك
حلوه فعلا يا جميل اوك قيد التنفيذ
اسكتيييييييييي
مش انا عملت تارت التفاح
اه والله جميييييييييل يا نكهه حلوه اوي بجد
انا صورته اول ما انزل الصور هارفعولك تشوفيه
طب هاتي الصور يا قمورة علاشان أغيض بيها ناس
ماشاء الله عليك الكيش يفتح النفس.
ليلة سعيدة بادن الله
اهي الصوره يا بطه
وهاتلاقي فى الصفحه بتاعتها تحت اتش تي ام ال عشان لو حبيتى تنزليها عندك
هههههههههههههه
انا بحب البيتزا جدااا
وهذه شبيهة للبيتزا
والكيش عجبني جداااا وشكله يجنن
بس بيني وبينك حكاية البيض قلقتني شوية
انا بحبه بس جوزي بيقرف منه هبقى اجربها
اعمل عينة صغنونة ^ـ*
تسلم ايدك ياعسل
امووووووووواه
شفت صورة التورتة بتاعت صبري يارب
مش انتي عاوزا تغظينا :)
ريحي بالك شفتها
هههههههههههههههه
يلا شدي حيلك بقى
مقلتليش انت اتغظتي و لا لسه
هههههههههههههه