كيك بالنعناع و الحامض
كيك بالنعناع و الحامض
المقادير
3 بيضات
1 كوب حليب
1 كوب سكر
1/4 كوب زيت
1 كوب أوراق النعناع
2 كوب دقيق أبيض
3 بيكنغ باودر
قشر ليمون حامضة
القليل من الفاني
القطر -السيرو-الشيرة
كوب ماء+3 م ك من السكر + عصير نصف ليمونة حامضة
الطريقة
-تطحن أوراق النعناع مع الحليب جيدا تم تصفى و تحتفض بالحليب فقط
-نخلط البيض + السكر +الزيت جيدا تم نضيف الحليب المنسم وقشر الليمون
و الفاني و الدقيق
-وتسكب في قالب مدهون و تدخل للفرن على جرجة حرارة 200
حتى تنضج
-تخلط عناصر القطر و ترفع فوق النار
حتى تغلي جيدا و تصبح جاهزة
-تم تسقى بالقطر و تزين حسب الرغبة
تعليقات
Bisous
tbark allah allik
allah ybarek fik merci bcp pour ta visite
وهخليهم يساعدوني في إعدادها
ياترى طعمها بيكون ازاي ؟( وش كله فضول )
يسلموا إيديكي يا نكهة
مواااااااااه
مين يشكر العروس؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و الله طعمها حلو و بتكون أحلى لو كترتي القطر
جميلة و الله زي عيونك
merci de ton passage sur mon blog wellah ca me fait plaisir de te relire
j'ai jamais entendu d'un cake au citron-menthe surement ca doit être bon , je vais l'essayer inchalah c'est plein de vitamines merci hbiba et bonne continuation
Bisous
j'aime bcp ton blog
oui c'est un cake super wallah rah zwin
bssaha wraha d'avance
وهل ممكن نغلي النعناع ونصفيه ونضيف ميته بدل اللبن
انا بعمل الكيك بالقشطه بتاعت اللبن
اصل انا خيبانه جدا في الحلويات بس بعرف اعمل كيك كويس
وساعات بعد مااحط الكيك في الصينيه اكسر شوكلاته من العاديه دي واغرزها في العجينه
بخترع يعني
بس تسلم ايدك
و ما لو اللبن دي و الله منعشة و جميلة و هي بالبعماع الطري زي الي حطاه في الصورة الاولى
و الله الاكل كل اختراع بس ....هههههههههه
جربيها بلبن علشان تعرفيها الاول بعدين جربي بالمي بس متغليهاش اطحنيها بس و الاكيد حتطلع حلوة مادامت من ايدك
تسلمي يا شموسة