11‏/07‏/2009

دجاج بالارز و صلصة الفطر



دجاج بالارز و صلصة الفطر



المقادير

قطع الدجاج
أرز مصلوق في ماء مملح
علبة فطر
علبة القشدة الطرية
بصل مفروم
ملح
فلفل أسود
1 م ك من الدقيق
1 م ك من الزبدة

الطريقة
تطهى قطع الدجاج حسب الرغبة و دلك في الفرن أو طنجرة الضغط
و يحتفظ بها جانبا

في مقلاة يحمر البصل جيدا مع الملح و الزبدة تم نضيف الفطر ونترك الكل ليتحمر جيدا

تم نضيف القليل من الماء و الفلفل الاسود تم القشدة الطرية

نترك الكل ليتغلى تم نضيف الدقيق و نحرك جيدا حتى تتكتف الصلصة



و يقدم الارز و الدجاج مع الصلصة في طبق حسب الرغبة







هناك 3 تعليقات:

دعاء يقول...

أنا بحب الصوص ده جدا مع سندوتشات البرجر بس أكيد لذيذ كمان مع الفراخ.

شكراً يا قمر

rovy يقول...

السلام عليكم
اسعدنى مرورى و التعرف على مدونتك الاكثر من رائعه و المفيده اكيد
انا بأحب المطبخ و بأحب اصنع اكلات و حلويات بأيدى و اسعدنى جدا انى لاقيت نكهه مغربيه ممكن اضيفها لأكلاتى المصريه

خالص تقديرى و تحياتى لكى

Touria يقول...

salam hbiba j'espère que tu vas bien
hmmmmmmmmm un bon plat machalah 3lik
je t'embrasseeeeeeeeeeeeeee bousaaaaaaaaaa