27‏/06‏/2009

نوع جديد من خبز السوندويتش






نوع جديد من خبز السوندويتش




المقادير
350 غ من الدقيق الابيض
140مل ماء دافئ
1 م ك من السكر
1 بيضة
1 م ص من خميرة الخبز

4 م ك من زيت الزيتون

الطريقة
يعجن الكل تم يترك العجين ليرتاح تم يشكل حسب الرغبة


و يترك ليتخمر جيدا من جديد تم يدهن بالزيت و يدخل لفرن ساخن









هناك 9 تعليقات:

mony يقول...

السلام عليكم

مكوناته فعلا بسيطة يا نكهة


طيب هو ممكن استبدل زيت الزيتون بزيت ذرة عادي؟؟

و المقادير ديه تعمل كام رغيف؟؟


جزاكم الله خيراً يا جميل

نكهة مغربية يقول...

و عليكم السلام حبيبتي موني
الحمد الله على سلامتك و الله وحشتينا
أه ممكن و بكل تأكيد تحطي زيت درة و هي الكمية عملت 4 سندويتشات كبيرة زي الصورة
الله يحفظك

ঔღঔ نـــوارة ঔღঔ يقول...

انا جيييييييت

مش دا خبز فينو ولا انا غلطانة ؟

طريقته سهلة جدا

تسلم ايدك حبيبتي

نكهة مغربية يقول...

أهلا بعودتك با روح قلبي و الله وحشاني يا قطقوطة بس لما أشوفك على مسنجر حيكون لية معاك كلام تاني.........اما شديتك من ودانك
كده موحشكيش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لا يا قمر
خبز الفينو فيه زبدة و حليب و مفهش الزيت
أنا نوية أعملوهو كمان بطريقة فرنسية 100*100
و حطو ان شاء الله

ঔღঔ نـــوارة ঔღঔ يقول...

اها شكله زي الفينو

انا مش متعودة اعمل اي انواع من الخبز الا بتاع الاكل وبيني وبينك مش بحب العجن خالص

وهنتظر طريقتك للخبز الفينو لانه جوزي بيحبه جدااا

وبعدين ولا تزعلي خدي وداني اهي ومترجعهاش تاني هههههههههه والله غصب من عني ياقمراية مش بعقد عالنت كتير لو قعدت بكون مشغولة بميت حاجة

بس طبعا انتي وحشاني مووت وخالتو عبير كمااان :(

الساعة عندي 3وتلت هروح انام بقى

اموووووووووووووووووووووووواه

صبرني يارب يقول...

بصي يا نكهه انا هاجرب انشاء الله كل طرق العيش بتاعتك ولو ما طلعتش يا نكهه هاقعد اعيط جمبها(بس ادعيلى ربنا يشفينى عشان استأنف اعمالي )

لان بجد جربتها فوق الميت مره اصل انا دماغي ناشفه بقى ولما حاجه تعصلج معايا اقف قدامها واقول وانا مالي بقى


بس هو يفرق ايه عن الى فات ؟؟
اعتقد ده في بيض والتاني لا ؟؟

مش فاكره هاروح اشوف

هاتي بووووووسه يا وحشاني يا جميل انت

نكهة مغربية يقول...

أهلا بيك يا صبرني في مدونتك التانية
ربنا يشفيك و يعافيكي يا رب
الفرق يا حبيبتي في البيض و الحليب و الزبدة
معلش يا قمر و الله الطريقة سهلة و مضنونة بس انت طبقي الطريقة بالضبط يعني سبيه يرتاح كويس بعدين شكليه و خليه يتخمر كويس برضو
منا مقدرش على دموعك يا حلوة
جربيه اه تعيطي لاء
هههههههههههههه
على رأي نانسي عجرم

Yasmina39 يقول...

السلام عليك ورحمة الله وبركاته اختي نكهة مغربية

ماشاء الله عليك دائما اطباقك شهية وسهلة جدا.

خبز السندويدش الدي احضرتيه مهم جدا خصوصا وان الجو جميل ويساعد على النزهات.
جزاك الله كل خير . في رعاية المولى عز وجل.

نكهة مغربية يقول...

شكرا أختي الغالية ياسمينة على الكلام الطيب بارك الله فيك أختي
بالصحة و الراحة الحبيبة النزهات
الله يجعل كل أيامك فرح و سعادة