16‏/06‏/2009

سلطة البدنجال بطريق مغربية



سلطة البدنجال بطريق مغربية
-زعلوك-




المقادير
legumes divers legumes divers legumes 2 giflegumes divers legumes divers legumes 2 giflegumes divers legumes divers legumes 2 gif

2 حبة بدنجالات منزوعة القشور و مقطعة مربعات
2 حبة قرع أخضر-كوسة-
2 حبة فلفل أحمر حلو
ملح+2 فصوص توم+فلفل أسود+كامون
فلفل أحمر حلو+زيت الزيتون+فلفل حار
3 م ك من البقدونس و القزبرة مفرومين ناعم
2 م ك مركز الطماطم

الطريقة

تبخر الخضر -البدنجال+الفلفل+القرع+التوم- حتى تنضج

تم توضع في مقلاة مع باقي العناصر

و تترك على نار هادئة مع التحريك المستمر

حتى تتجانس العناصر جيدا و تتشرب كل السوائل



تقدم دافئة كطبق جانبي



هناك تعليقان (2):

صبرني يارب يقول...

حلو الموضوع ده يا نكهه عندي بتنجان مشوي جاهز

ينفع استعمله ؟؟

وابقى اسلق الكوسه بقى

نكهة مغربية يقول...

لا يا قمر لازم الخضار تكون مطبوخة على البخار علشان بيديها طعم حلو و بتكون ناشفة و مفهاش مية كتييرر
ممكن تشوي البدنجان بس الكوسة و الفلفل خليهم على البخار