كيك باللوز
كيك باللوز
المقادير
3 بيضات
كاس شاي من السكر
1/2 كأس شاي من الزيت
1كأس شاي من الحليب
100 غ من اللوز مطحون بودرة
3 كيس خميرة كميائة
1 كيس من منسم الفاني
الدقيق حسب الخليط
القيل من رقائق اللوز للتزين
الطريقة
يخفق البيض مع السكر و الزيت و الحليب تم نضيف اللوز و الفاني الخميرة الكميائية تم الدقيق
يدهن قالب الكيك بالزبدة تم يرش رقائق اللوز
و يسكب خليط الكيك و تدخل للفرن متوسط الحرارة
حتى ينتفخ الكيك و يتحمر
بالهناء و الشفاء
تعليقات
انا بحب الكيكة دي جداااا
بحب الكيكة الي باللوز او الزبيب
ميررررررسي حبيبتي عالحلويات والاكلات الشهية
انا بقيت بخير والحمد لله
بحبك كتيرررررررر
اموووووووووووواه
وبعدين ليه ماقلتيش نقلب الكيكة علشان اللوز يبقى من فوق؟
إنتي بتعلمينا غلط؟ ( وش بيضحك قوي )
إيه الكيكة الجميلة دي ؟
بقولك هاتي حتة أحسن لك بدل ماحرمك من المهلبية والكشري المصري
ولا أقولك خلاص أعمل الخير وارميه البحر
لذلك هعمل الكشري وارميه في البحر ومش هديلك ولا مكروناية منه
بس خلاص التهريج خلص نتكلم جد
يسلموا إيديكي على الكيكة اللذيذة دي
إستني بس أفضى وهطبق وصفاتك دي كلها بإذن الله
بحبك قوي يا كوكو
كيف الاحوال. اتمنى ان تكوني بخير ان شاء الله تعالى
بسم الله مشاء الله عليك دائما الجديد الله يحفظك ان شاء الله ايضا الكيكة اديالك اغزالة وباين عليها دايزها لكلام
والله شهيتيني فيها وخصوصا انه من مدة لم اقم بتحضير كيكات.
يومك سعيد بادن الله تعالى
واااااااااااء
حرام عليكي ياعسوله
انتي هيك هتخليني
اسمن
هههههههههههه
وانا بحافظ علي حالي
بجد حرااااااااااااام
والله عذاااااب
ليه بس كده ليه
هههههههههههههههه
تسلم ايدك
شكلها طعمها حلو
بس انا هاكل نتوته صعننين
عشان افضل
سمبتيك
هههههههههههه
تحيـــاتي
شكله تحفه ان شاء الله نحطه فى الخطه
على فكره الفراااااااخ وصلت تعالى بقى بسرعه
اموووووووه
و الله ديما منورة المدونة
تسلميلي يل قمر
كده يا شملولة هو السمك في البحر أولى مني بالكشري طايب و الله لنا قيلى لدعاء حبيبتي و هي حتهريني كشرييييي بس أنا بردو مش حتنازل عن دروسك يا قمر
الله يكرمك يا رب
الحمد لله
و الله العضيم غنكون ديما بخير مدامت تتوصلني تعليقات مفرحة منكم
الله يوفقك حبيبتي و منك دائما نستفيد
بس حتة علشان خطري
هههههههههههههه بغريكي بالكيكة
ايمان يا عسل القمر قمر حتى لو كان تخين ههههههه
أنا جية على طوووووولللللل
تسلميلي يا قمر على الفراخ
عايزه اشكرك علي الكيش
هي الخميره الكميائيه دي هي البيكنج بودر والا حاجه تانيه
أه يا قمر الخميرة الكيمائية هي البيكنغ باودر
و أي سؤال احنا في الخدمة
ton blog, hayil!
tahiyati
مشكورة حبيبتى وتسلمى على الوصفة وخاصة ارفاقها بالصور
هاخد حته
هههههههههههه
يمكن شوي تقويني من الدوخات اللي بدوخهم
هههههههههههههههههه
حرااااااااااااام
حسستيني اني
دببببببببببه
ههههههههههه
احكيلك سر
انا وزني55
بس بدي انحف اسير50
هههههههههههه
والكل ببهدلني
وانا مابرد علي حد
هههههههههه
عشان هيك
بحاول اكل اشياء
ذات سغرات حراريه
منخفضه
ههههههههههههه
عسوله
انا قلتلك سر
يعني مش هتقولي لحد
لو حد عرف
يبقي
هعرف انيك حكيتي
هههههههههههههههههههههههههههههههه
تحيـــأتي
السيدة الكريمة تحية طيبة
فريق مجلة رؤية مصرية يتقدم بدوعة خاصة لشخصك الكريم للإنضمام إلى أسرة تحرير المجلة واثراء المجلة بفكركم الواسع ورؤيتكم بناء على ما وجدناه في صفحة مدونتك الكريمة
ننتظر ردك خاصة وأن المجلة تخوض معركة تغيير كبيرة جدا للانتقال من مرحلة الميلاد للنضوج الفكري بشكل جدي جدا
ننتظرك
بريد التواصل مع المجلة
roaua.com@gmail.com
منسق أعمال المجلة
j'espère que tu vas bien
surtout ne dis pas que je t'ai oublier non mais selelment quand je passe les commentaires n'ouvrent pas et je t'ai envoyé 2 email mais tu n'as pas repondu
de toute façon je suis contente que j'ai pu te laisser une trace de ma visite.
merci du partage le cake et la quiche sont superbes, encore bravo pour ce blog super joli.
je te souhaite de passer une bonne soirée. Je t'embrasse trés fort ma Fati et à demain inchalah.
Gros bisous Touria