الشوربة الصينية
الشوربة الصينية
-بالدجاج و الدرة-
المقادير
- 1حبة بصل مكعبات
- 2 م ك من الزبدة
-مكعبات الدجاج -من الصدر-
( مصلوقة في ماء+ نصف جزرة+نصف حبة بصل)
-ملح
-فلفل أسود
-مكعب مرق الدجاج
- 5كؤوس شاي من مرق الدجاج
(المرق اللدي صلق فيه الدجاج ان لم يكن كافي يمكن تعويضه بالماء العادي)
- 2م ك من النشا
-علبة درة
- 1بيضة
-عصير نصف ليمونة حامضة
الطريقة
في طنجرة فوق النار نضع الزبدة و البصل و تترك حتى يدبل البصل جيدا
تم نضيف قطع الدجاج و الملح و الفلفل الاسود و مكعب الدجاج
تم المرق و الدرة و يترك الكل ليغلي لمدة 10 دقائق
نديب النشا مع نصف كأس من الماء و تضاف على الشوربة
و تترك لتغلي تم نضيف البيضة مع التحريك جبدا حتى لا تشكل كتل
تم نضيف عصير الليمون الحامض في الأخير و تقدم ساخنة
تعليقات
حبيبتى ربنا يخليكى يارب ويسعدك انى كمان
ربنا ما يحرمنى منك
ودعائك الجميل ليا
يارب يتقبل منك حبيبتى
طبعآ دى أول زياره ليا وإن شاء الله مش هتكون الاخيره
وهيكون بينا تواصل كبير
مدونتك روعه وجميله ووصفاتك تحفه موت
أكيد هتابعها دومآ
دمتى بألف خير وصحه وعافيه
تحياتى لكى من كل قلبى
إيناس
شكرا حبوبتي
انا بحب الشوربات كتيرة
لكن وضع البيضة بالاخر دا مش هيخليها طعمها وحش ولا حاجة؟؟ انا معقد من البيض بحبه جدا لكن بطرق معينة
تسلم ايدك حبيبتي عالتدوينات المميزة
دمتي بالف خير
بحبك
بس الطريقة دي جميييييييلللة خالص و الله طعمها مميز و تشبعيش منها أبدا و خفيييييييييييفة
أنا بموت فيها
تقبلي مودتي
اول زيارة للمدونة الجميلة دى
تحياتى عليها
وعايزين اكلات للرجيم يا قمر
شكرا للتذكير
دعاء
j'espère que tu vas bien, ta soupe est magnifique, allah ya3tek assaha.
je t'ai tagué, stp viens voir sur mon blog
bonne soirée
ليس هناك اي مشكل فبامكانك ترجمة اللعبة باللغة العربية وارسليها لمن تحبين من صديقاتك المصريات فليس هناك اي مانع المهم هو المشاركة
فبهاته اللعبة نحاول التعارف فيما بيننا
ملاحظة لقد ارسلت لي 3 تعليقات وللاسف لم انتبه فضغطت على المسح ففقدت تغليقين لك انا اسفة يا اختي
انا ليس عندي اي مانع في مساعدتك عند الحاجة
اتمنى لك ليلة سعيدة في امان الله وحفظه اختي
غدي نترجمها انشاء الله ونخلي صديقاتي يشاركو انشاء الله
دمتي في رعاية الله و حفضه
اولا انا سعيد جدا بزيرتك ليا كتير واكيد دا شرف ليا
واكون سعيد لو دام التعارف بيننا
فنحن اخوه فلله والعلم والتعاون من اجل العلم بشيئ هذا شيئ بديع
مدونتك جميله جدا وبجد تجوع اى حد انتى ومدونت نواره
اخش عندكو انتو الاثنين لزم اجوع
هههههههههههههههههههههههههه
مرسى جدا لمرورك الكريم جدا جدا جدا
على فكره انا بحب اهل المغرب مووووووووت لئنهم متحضرين جدا
حلوة فكرة مدونتك وياريت تكتبى وصفات الاكلات المنتشرة عندكوا زى ما بنقول كده الاكلات الشعبية
سعدت بمرورى بمدونتك
ربنا اليخليك و الله احنا كمان بنحب و نحترم الشعب المصري لانو شعب مناضل و صبور
شكرا جدا على الكلام الطيب و المشجع كتيرا
و الله و انا كمان بموت في مدونة نوارة و مدونات أخواتي المصريات شملولة- هانم- وموني- و دعاء- و صبرني يا رب
.كلهم و الله
شكرا لك أخي على الزيارة
رة
و عليكم السلام و رحمت الله و بركاته
حاضر أخي حنزل ليكم الاكلات الشعبية المغربية بس يارب تحبها زي مبنحبها
ألف شكر على الزيارة اللطيفة و انشاء الله متكنش الاخيرة
دمت في رعاية الله