سمك بالبادنجال و الزعتر



سمك بالبادنجال و الزعتر



المقادير


500 غ سمك حسب الرغبة
2 حبات البصا الابيض
1 حبة فلفل
1 حبة بادنجال
2 حبة طماطم
كامون
فلفل اسود
فلفل أحمر
ملح عصير ليمون الحامض
باقة قزبرة و بقدونس مفرومة
3 فصوص توم مفرومة
زيت زتون
1 ورقة غار
قليل من الزعتر



الطريقة

-تخلط التوابل مع زيت الزيتون و عصير الليمون و التوم

تم يتبل السمك بالخليط و يترك جانبا

و نحتفض بالباقي من الخليط


-في صينية الفرن نصف حلقات البصل تم نضع السمك و قطع البدنجال

و الفلفل و الطماطم تم نسكب الباقي من التتبيلة

تم نضع ورقة الغار و نرش الزعتر




- تم تغطى الصينية بالاورق الالمنيوم و تدخل للفرن حتى تنضج


تم ينزع الورق الالمنيوم و تترك لتتحمر










تعليقات

‏قال صبرني يارب
ايه ده بس كده

ده سهل اوي

طيب البتنجان بيستوي عادي ما بيبقاش مجلد

انا هابقى اجربه بس ينفع اعمل السمك لواحده والبتنجان لواحده ؟


عارفه احنا عندنا حاجه شبه كده فى ا لاكل المصري اسمها سمك سنجاري

بيعملوه بتوع بورسعيد ووجه بحري

انا باحبه برضه اوي تقريبا هو حاجه زي كده برضه

تسلم اديكى يا جميل
‏قال نكهة مغربية
أهلا يا قمر ديما منورة
بس يا حلوة لو عملتي السمك لوحدو و البدنجال لوحدو فيييييييييييييينننننننننننننن الحكمة و فية الطبق ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ظظظظظ
ده حيبقا حاجة تانية
و الله يا قمر ده بيطلع حلو و نتي متكتريش البدنجال حتى تجربيه
و الاكيد حتحبيه
يلا يا شطووووورررة اعملي الواجب ...ههه اقصد السمك
‏قال Ruhul Qalam
رااايع

بركة ما اتفرجت عليه واحنا بنهار رمضان

تحياتي أشرف من ماليزيا

المشاركات الشائعة