tag:blogger.com,1999:blog-1656084124422099949.post1794583779400499422..comments2023-10-16T11:15:47.302+01:00Comments on أطباق لكل الأذواق: فلفل بالأرز و القمرونUnknownnoreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-1656084124422099949.post-18741136435066339352009-05-11T10:08:00.000+00:002009-05-11T10:08:00.000+00:00scuse me but i don't understand arabik! barakallah...scuse me but i don't understand arabik! barakallahoufiki!nourhttp://ladinettededouda.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656084124422099949.post-89393413130177838952009-05-10T16:25:00.000+00:002009-05-10T16:25:00.000+00:00شرفتيني يا موني
حاضرة يا حبيبتى حسهل الكلمات اكتر...شرفتيني يا موني <br />حاضرة يا حبيبتى حسهل الكلمات اكتر و أحاول أجمع صور في موضوع لوحدو علشان يسهل الامر<br />شكرا يا قمر على الكلمات الحلوةنكهة مغربيةhttps://www.blogger.com/profile/08735417523542899617noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656084124422099949.post-76734733534698247112009-05-10T16:23:00.000+00:002009-05-10T16:23:00.000+00:00شكرا حبيبتي أمل و نورة علي المرور الجميل سعدت بمرو...شكرا حبيبتي أمل و نورة علي المرور الجميل سعدت بمروركم <br />دمتو في رعاية الرحماننكهة مغربيةhttps://www.blogger.com/profile/08735417523542899617noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656084124422099949.post-33967580623953031832009-05-10T12:59:00.000+00:002009-05-10T12:59:00.000+00:00ça a l'air très bien parfumé, j'adore! bonne soiré...ça a l'air très bien parfumé, j'adore! bonne soiréeAmalhttp://amour-des-saveurs.over-blog.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656084124422099949.post-46661206043162711832009-05-10T05:11:00.000+00:002009-05-10T05:11:00.000+00:00بارك الله فيكِ
صنف قريب من المحشي العادي
بس ...بارك الله فيكِ <br /><br /><br /><br />صنف قريب من المحشي العادي <br /><br />بس بيتسوي في صلصلة و بيتحشي جمبيري مع الرز<br /><br /><br />اكيد طعمه جميل<br />تسلم ايدك<br /><br /><br />بعد كل بوست بأه رأفة بأخواتك المصريات<br />يا ريت تعملي قاموس للمصطلحات المغربية<br />:)Monyhttps://www.blogger.com/profile/07011195003459291686noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656084124422099949.post-32643927887891929422009-05-09T22:12:00.000+00:002009-05-09T22:12:00.000+00:00tbarkllah 3lik a khti ton plat kaychahi.Chokran.
B...tbarkllah 3lik a khti ton plat kaychahi.Chokran.<br />BisousNorahttp://noraredcuisine.over-blog.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656084124422099949.post-65491829008203720232009-05-08T18:19:00.000+00:002009-05-08T18:19:00.000+00:00و الله انت الاحلى و منوراني دنا من الصبح قعد لوحدي...و الله انت الاحلى و منوراني دنا من الصبح قعد لوحدي هنا هههههه<br /> لو عند فانيليا يكون أحسن علاشان الطعم <br />ممكن تضفيه مكان السكر المنسم ضيفي قطرات على الخليط <br />اما سكر سنيدة يعني سكر مطحون بس مش بودرة بس ده بيكون خشن هو يستعمل في الكيك و الحلويات <br /><br />و طلباتك أوامر يا مصرية حاضر حصور ليكي الكسكس و حجسبو انشاءالله<br /><br />بس أنت كتبا عاشقة الجنة جنب مصرية في السؤال بتاع سكر الفاني ده مش انت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟<br />و الله يا مصرية حتجنيني هههههههههههههه<br /><br />و لايهمك يا مصرية حلوةنكهة مغربيةhttps://www.blogger.com/profile/08735417523542899617noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656084124422099949.post-56207615826897909272009-05-08T18:07:00.000+00:002009-05-08T18:07:00.000+00:00أيوه صحيح نسيت أطلب منك طريقة عمل الكسكسي المغربي ...أيوه صحيح نسيت أطلب منك طريقة عمل الكسكسي المغربي وأسرار نجاحه سواء الحلو أو الحادق<br /><br />شكرا مقدماELMASRYA - SHAMLOOLA HANEMhttps://www.blogger.com/profile/12300903181160748780noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656084124422099949.post-89358098102512218582009-05-08T18:06:00.000+00:002009-05-08T18:06:00.000+00:00ههههههههههههههه
مواااااااااه يعني بوسه كبيرة على...ههههههههههههههه <br /><br />مواااااااااه يعني بوسه كبيرة على خد النكهة المغربية الجميلة <br /><br />بقى القمرون هو الجمبري بقى ؟<br /><br />ماشي يا جميل ياللي بتعلمنا مغربي<br /><br />لعلمك أنا مش عاشقة الجنة وبس هتلاقي المصرية كتير لأن عندي 13 مدونة بتخصصات مختلفة <br /><br />لقيتك رديتي عليا فعلا بس عايزة أسأل في حاجه كمان يعني إيه سكر سنيدة ؟<br /><br />وبعدين السكر أبو نكهة فانيليا ده مش شفته في مصر قبل كده ينفع نضيف للسكر فانيليا؟<br /><br />معلش مدوخاكي معايا يا بنت المغرب الجميلة<br /><br />أحبك في اللهELMASRYA - SHAMLOOLA HANEMhttps://www.blogger.com/profile/12300903181160748780noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656084124422099949.post-19737762133582808612009-05-08T16:51:00.000+00:002009-05-08T16:51:00.000+00:00طب يا شملولة دنا دخت عقبال مفهمت الحدوتة أنا مخدتش...طب يا شملولة دنا دخت عقبال مفهمت الحدوتة أنا مخدتش بالي انك المصرية -عاشقة الجنة و خلتيني زي الهبلة عمالة بدور في المدونة <br />بس يا قموووورة دنا رديت عليكي و في نفس اليوم بس انت مخدتيش بالك ههههههه<br />و لايهمك يا حبيبتي المرة الجاية حاخد بالي و اللهنكهة مغربيةhttps://www.blogger.com/profile/08735417523542899617noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656084124422099949.post-13210307894741867052009-05-08T16:15:00.000+00:002009-05-08T16:15:00.000+00:00و الله يا أختي الحبيبة ما أخدت بالي و الله دنا كل ...و الله يا أختي الحبيبة ما أخدت بالي و الله دنا كل يوم هنا <br />بعتدر منك يا أختي <br />القمرون هو الجمبري بالمصري <br />أنا حدور على سؤالك و حرد عليه ياريت ميكونش متأخر<br />نورتيني حبيبتينكهة مغربيةhttps://www.blogger.com/profile/08735417523542899617noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656084124422099949.post-71985232319866590782009-05-08T14:42:00.000+00:002009-05-08T14:42:00.000+00:00يا نكهة الصنف روعه وسهل جدا بس قوليلي يعني إيه قمر...يا نكهة الصنف روعه وسهل جدا بس قوليلي يعني إيه قمرون؟<br /><br />أنا سألتك قبل كده عن أسماء حاجات ومش رديتي عليا <br /><br />ضروري تقوليلي إيه القمرون ده؟<br /><br />أحبك في اللهELMASRYA - SHAMLOOLA HANEMhttps://www.blogger.com/profile/12300903181160748780noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1656084124422099949.post-598605679965142882009-05-08T11:58:00.000+00:002009-05-08T11:58:00.000+00:00المدونة جميلة و الأكل اللي فيها جوعنيالمدونة جميلة و الأكل اللي فيها جوعنيأنترنتاويhttp://internetawy.blogspot.comnoreply@blogger.com